Lloguer de Vehicles     Models de Vehicles    Lloguer per Hores     Reserves
FAQS / Preguntes Freqüents:
El conductor del vehicle arrendat ha de complir els requisits següents:

1.-Tenir Complerts 23 anys.
2.-Llicència de conduir vàlida, tipus B emesa durant almenys 12 mesos .
3.-El pagament del lloguer, accessoris i / o recàrrecs estimats, així com els càrrecs per danys resultants d'accidents en el vehicle ha d'estar garantida en el moment de la contractació, almenys amb targeta de crèdit.

Sí, és possible , però només per a certes categories de vehícles.

Sí, necessiteu una llicència de conduir vàlida . És aconsellable comprovar que el carnet de conduir no hagi expirat en el moment del lloguer.
El permís de conduir del tipus B , emès durant almenys 12 mesos vàlid .

No , és obligatori mostrar un permís de conduir per accedir al lloguer d'un vehicle.

No , la llicència sempre ha de ser original , legible, indemne i vàlida durant tot el període de lloguer.

La targeta de crèdit és necessària com a garantia del lloguer, per la qual cosa és obligatori presentar-la a l'agència quan s'incorpora el vehicle. La targeta també ha d'estar en nom de la persona que signa la carta de lloguer.

Després del lliurament del vehicle, després del tancament del contracte de lloguer, imprimirem i lliurarem la factura directament al client.

Sí, és possible que, al moment de signar el contracte, serà necessari proporcionar una adreça de correu electrònic o un telèfon mòbil, a través del qual podem enviar directament la factura.

Es considera que una jornada de lloguer és de 24 hores, calculada a partir del moment de recollida del vehicle; després d'aquest interval de temps, es cobrarà un dia addicional de lloguer.

En aquest cas, és recomanable contactar amb l'agència de lloguer.

La multa s'enviarà directament al client que és titular del contracte de lloguer el dia i en el moment precís en què es va produir la infracció. L'informe relatiu a la infracció serà enviat al client per les autoritats competents que han detectat la infracció, i la responsabilitat del client és proporcionar el pagament de conformitat amb la llei.

Sí, prèvia autorització de GAT. Tingueu en compte que totes les companyies de lloguer estan exemptes de l'obligació de proporcionar als vehicles el document d'inscripció "original" del vehicle, però és suficient una còpia certificada del fulletó.

No . El cost de llogar un vehicle no inclou combustible . El vehicle es lliura al client amb un dipòsit complet de combustible i, per tant, s'ha de retornar ple. Si no és possible tornar a omplir el vehicle abans de tornar a l'Agència, a més del cost del combustible perdut, s'aplicarà un recàrrec tal com es disposa a les Condicions Generals de Lloguer .

Es poden afegir altres dos conductors sempre que estiguin presents a l'agència quan el vehicle sigui recollit i amb una llicència de conduir vàlida. El cost de la segon conductor s'indica en les taxes de AT en el contracte de lloguer.

El pagament normalment es fa al final del lloguer i inclou els accessoris adquirits, recàrrecs o altres extres (per exemple, combustible). Al moment de recollir el vehicle a l'agència, només cal una autorització de targeta de crèdit per garantir, per un import igual a la suma de la suposat lloguer (inclosos els accessoris, el combustible total, el reembossament i diversos càrrecs) com a dipòsit,amb un import addicional de 250 € o una quantitat més gran, a discreció de GAT.
Aquest dipòsit no és un càrrec, però només una quantitat "temporalment" bloquejada a la targeta de crèdit com a garantia a l'hora de recollir el vehicle. Només a la tornada del vehicle a l'agència, és fa la transacció a la targeta de crèdit del client igual a l'import exacte del lloguer realitzat, alhora que es desbloqueja qualsevol diferència, en comparació amb la quantitat "bloquejada" inicialment.
El calendari de l'alliberament d'aquesta diferència no depèn de GAT, sinó exclusivament dels procediments de processament de la targeta de crèdit del client.

No, no és un càrrec. Només es tracta d'una suma "bloquejada" a la targeta de crèdit com a garantia, en el moment de recollir el vehicle.

Si l'import del lloguer és inferior ,la diferència del dipòsit de lloguer serà retornat immediatament després de la càrrega de forma automàtica; a partir d'aquest moment, cessa la nostra relació amb la targeta de crèdit del nostre client. Per tant GAT no es fa responsable pel temps addicional proporcionada pels bancs per a l'alliberament del que encara està obligat després del final del lloguer.

 
Ctra de Terrassa,122 Sabadell ACCESSORIS CONTACTE FAQS
GOOGLE MAPS
 
Carretó
Rampa Moto/Quad
Transpalet
Entrega a domicili.
Parking Clients
Lloguer amb conductor
Tel/ 937 450 466  
Mòbil 673 683 011
Whatsapp 673 683 011
correu@gat2000.net
 
PREGUNTES FREQÜENTS
 
El nostre Horari:
De Dilluns a Divendres
de 8h a 13h i de 16h a 19h.
Dissabtes de 9h a 13h.
 
GAT LLoguer de Vehicles - Crea de Terrassa, 122 - 08206 Sabadell (Barcelona) T/ 937450466 - M 673 683 011 ©2018 G.A.T 2000 SL - TOTS ELS DRETS RESERVATS