LLOGUER AMB CONDUCTOR>>    RENTING MENSUAL>>    CONDICIONS DE LLOGUER>>    CONTACTE>>   RESERVA PETICIÓ DE LLOGUER>>
Ctra de Terrassa,122 - Sabadell (Barcelona)
   
Calculi el seu Preu
Lloguer sense conductor
Lloguer per Hores
Renting/Mensuals
Models de Vehicles
Lloguer amb conductor
Ofertes
Reserva/Petició
Contacta'ns
   
Renting de vehícles / Lloguer Mensuals.
Tens una empresa o sou un professional independent que busqueu una furgoneta de lloguer a llarg termini?
Estàs al lloc correcte.

L'elecció del lloguer a llarg termini us permet reduir els costos operatius del vostre vehícle i estalviar temps i gestió.

La fórmula de lloguer ofereix beneficis notables no només per a empreses i professionals, sinó també per a persones que necessiten una furgoneta per al seu treball. El lloguer de vehicles comercials a llarg termini, a diferència de la compra, significa evitar preocupar-se per l'assegurança, el manteniment normal i extraordinari i els pneumàtics; a més, les aspersions llogades no estan subjectes a depreciacions com les que posseïen i és possible canviar-les molt més sovint

 

Ja no haureu d'incórrer en costos inesperats i podeu planificar les despeses mensuals d'acord amb el pressupost disponible, amb uns costos i sense sorpreses. A més, aquí podeu esbrinar quant estalvieu gràcies als aspectes fiscals, que us permeten deduir una part de la quantitat mensual segons el vostre negoci.  Amb el lloguer a llarg termini, haureu inclòs molts serveis: manteniment normal i extraordinari, impost a la propietat, cobertura assegurança, assistència 24 hores i molts altres serveis que podeu afegir per crear la solució que millor s'adapti a les vostres necessitats.

Tot inclòs en el preu de la tarifa.
Consulteu les nostres ofertes i sol·liciteu un pressupost sense cap compromís.