correu@gat2000.net
Calcular Preu     Model de Vehicles     Lloguer per Hores      Renting Flexible      Lloguer amb conductor     Promocions      Reserves
 
 
RENTING FLEXIBLE DE VEHICLES  Lloguers mensuals i llarga durada
 

Tens una empresa o sou un professional independent que busqueu una furgoneta de lloguer a llarg termini?

Estàs al lloc correcte.

L'elecció del lloguer a llarg termini us permet reduir els costos operatius del vostre vehícle i estalviar temps i gestió.

La fórmula de lloguer ofereix beneficis notables no només per a empreses i professionals, sinó també per a persones que necessiten una furgoneta per al seu treball. El lloguer de vehicles comercials a llarg termini, a diferència de la compra, significa evitar preocupar-se per l'assegurança, el manteniment normal i extraordinari i els pneumàtics; a més ,ja no haureu d'incórrer en costos inesperats i podeu planificar les despeses mensuals d'acord amb el pressupost disponible, amb uns costos i sense sorpreses. A més, aquí podeu esbrinar quant estalvieu gràcies als aspectes fiscals, que us permeten deduir una part de la quantitat mensual segons el vostre negoci.

Amb el lloguer a llarg termini, haureu inclòs molts serveis: manteniment normal i extraordinari, impost a la propietat, cobertura assegurança, assistència 24 hores i molts altres serveis que podeu afegir per crear la solució que millor s'adapti a les vostres necessitats.

Tot inclòs en el preu de la tarifa.

Consulteu les nostres ofertes i sol·liciteu un pressupost sense cap compromís.

 

ACCESSORIS
ON SOM
FAQS
GOOGLE MAPS
  • Carretó
  • Rampa Moto/Quad
  • Transpalet
  • Entrega a domicili.
  • Parking Clients
 
Els nostres Telèfons:
937 450 466  
673 683 111
correu@gat2000.net 
 
Ctra de Terrassa,122
08206 Sabadell
PREGUNTES FREQÜENTS
 
El nostre Horari:
De Dilluns a Divendres
de 8h a 13h i de 16h a 19h.
Dissabtes de 9h a 13h.
 
GAT LLoguer de Vehicles - Crea de Terrassa, 122 - 08206 Sabadell (Barcelona) T/ 937450466 - M 673 683 011 ©2018 G.A.T 2000 SL - TOTS ELS DRETS RESERVATS