LLOGUER DE FURGONETES I CAMIONS - VAN & TRUCK HIRE

- RESERVA


Quins documents i procediments són necessaris per llogar?

1.-Tenir Complerts 23 anys.
2.-Llicència de conduir vàlida, tipus B emesa durant almenys 12 mesos .
3.-El pagament del lloguer, accessoris i / o recàrrecs estimats, així com els càrrecs per danys resultants d'accidents en el vehicle ha d'estar garantida en el moment de la contractació, almenys amb targeta de crèdit.

Es pot llogar a menys de 25 anys?

Sí, és possible , però només per a certes categories de vehicles.

Necessites un permís de conduir per llogar?

Sí, necessiteu una llicència de conduir vàlida . És aconsellable comprovar que el carnet de conduir no hagi expirat en el moment del lloguer.
El permís de conduir del tipus B , emès durant almenys 12 mesos vàlid .

És possible llogar sense llicència de conduir?

No , és obligatori mostrar un permís de conduir per accedir al lloguer d'un vehicle.

També s'accepta una còpia del permís de conduir?

No , la llicència sempre ha de ser original , legible, indemne i vàlida durant tot el període de lloguer.

Pagament amb targeta de crèdit.

La targeta de crèdit és necessària com a garantia del lloguer, per la qual cosa és obligatori presentar-la a l'agència quan s'incorpora el vehicle. La targeta també ha d'estar en nom de la persona que signa la carta de lloguer.

Quan i com rebo una factura d'un lloguer?

Després del lliurament del vehicle, després del tancament del contracte de lloguer, imprimirem i lliurarem la factura directament al client.

És possible rebre una factura per correu electrònic?

Sí, és possible que, al moment de signar el contracte, serà necessari proporcionar una adreça de correu electrònic o un telèfon mòbil, a través del qual podem enviar directament la factura.

Què vol dir amb un dia de lloguer?

Es considera que una jornada de lloguer és de 24 hores, calculada a partir del moment de recollida del vehicle; després d'aquest interval de temps, es cobrarà un dia addicional de lloguer.

Què he de fer si el vehicle es retorna després del temps que s'especifica a la carta de lloguer?

En aquest cas, és recomanable contactar amb l'agència de lloguer.

Si es produeix una infracció del codi de circulació durant el lloguer, què passa?

La multa s'enviarà directament al client que és titular del contracte de lloguer el dia i en el moment precís en què es va produir la infracció. L'informe relatiu a la infracció serà enviat al client per les autoritats competents que han detectat la infracció, i la responsabilitat del client és proporcionar el pagament de conformitat amb la llei.

És possible anar a l'estranger amb el vehicle?

Sí, prèvia autorització de GAT. Tingueu en compte que totes les companyies de lloguer estan exemptes de l'obligació de proporcionar als vehicles el document d'inscripció "original" del vehicle, però és suficient una còpia certificada del fulletó.

El combustible està inclòs en la tarifa?

No . El cost de llogar un vehicle no inclou combustible . El vehicle es lliura al client amb un dipòsit complet de combustible i, per tant, s'ha de retornar ple. Si no és possible tornar a omplir el vehicle abans de tornar a l'Agència, a més del cost del combustible perdut, s'aplicarà un recàrrec tal com es disposa a les Condicions Generals de Lloguer .

Puc inserir un segon conductor?

Es poden afegir altres dos conductors sempre que estiguin presents a l'agència quan el vehicle sigui recollit i amb una llicència de conduir vàlida. El cost de la segon conductor s'indica en les taxes de AT en el contracte de lloguer.

Quan es fa el pagament del lloguer?

El pagament normalment es fa al final del lloguer i inclou els accessoris adquirits, recàrrecs o altres extres (per exemple, combustible). Al moment de recollir el vehicle a l'agència, només cal una autorització de targeta de crèdit per garantir, per un import igual a la suma de la suposat lloguer (inclosos els accessoris, el combustible total, el reembossament i diversos càrrecs) com a dipòsit,amb un import addicional de 250 € o una quantitat més gran, a discreció de GAT.
Aquest dipòsit no és un càrrec, però només una quantitat "temporalment" bloquejada a la targeta de crèdit com a garantia a l'hora de recollir el vehicle. Només a la tornada del vehicle a l'agència, és fa la transacció a la targeta de crèdit del client igual a l'import exacte del lloguer realitzat, alhora que es desbloqueja qualsevol diferència, en comparació amb la quantitat "bloquejada" inicialment.
El calendari de l'alliberament d'aquesta diferència no depèn de GAT, sinó exclusivament dels procediments de processament de la targeta de crèdit del client.

El dipòsit que es requereix com a garantia al principi del lloguer és fa un càrrec a la targeta de crèdit?

No, no és un càrrec. Només es tracta d'una suma "bloquejada" a la targeta de crèdit com a garantia, en el moment de recollir el vehicle..

Quan quedaré "desbloquejat" el dipòsit necessari com a garantia al principi del contracte de lloguer?

Si l'import del lloguer és inferior ,la diferència del dipòsit de lloguer serà retornat immediatament després de la càrrega de forma automàtica; a partir d'aquest moment, cessa la nostra relació amb la targeta de crèdit del nostre client. Per tant GAT no es fa responsable pel temps addicional proporcionada pels bancs per a l'alliberament del que encara està obligat després del final del lloguer.LA FORMA MÉS FÀCIL DE LLOGAR UNA FURGONETA.

+ 34 937 450 466

CONTACTE

  • Rambla Ibèria,171 - Sabadell
  • 937 450 466
  • 673 683 011
  • 673 683 011
  • correu@gat2000.net

  • HORARI
  • De 8-13h i 16-19h.DSS 9-13h

GAT

Centenars de grups, empreses, equips esportius, mudances, serveis, produccions de pel·lícules / TV i molt més han escollit GAT por a les seves necessitats de Alquiler de furgonetes. Llegiu el que han de dir!


Últimes ressenyes:

Tracte porfecte. Furgoneta com nova. Preu supor-bo. Flexibilitat en el retorn. No es pot demanar més. Repetirem segur

Marc Longaron

Llevamos años trabajando con Ellos 100% recomendable

Jeremy Sabariego

Bon preu, bon servei i bona atenció.

Albert Batlles

Genial. Tracte professional i molt agradable.Hem repetit i tornarem a comptar amb els seus serveis.

Carles Ballbè
GAT 2000 SL © 2021